Teknikensunder..

Hej!
Det här inlägget skulle jag gjort förra veckan men min dator verkar ha gett upp lr nåt! Teknikensunder gör en tokig ibland..
Jag har iaf lyckats ladda upp en film från hopptävlingen förra söndagen.
Dock så blir det en länk eftersom jag inte vet hur man lägger upp den när man bloggar i telefonen!
Det är från 1m klassen! Och sammanfattningsvis kan man säga att vi måste träna på de där nedrans galoppbytena. Korsgalopp är verkligen inget man eftersträvar, det blir orytmiskt och svårt att svänga..
Jag tror hon är inne i ngn slags växtperiod eller liknande, för innan har hon oftast bytt galopp och om inte så har hon gått kvar i fel galopp. Hon har nästan aldrig gått i korsgalopp och heller aldrig bytt till kors när man rider rakt fram.. 
Vi får helt enkelt träna vidare och hoppas på att det släpper!

http://youtu.be/VPAOVD8t-Ho

Felfritt

Två rosetter blev det!! Vilken grym häst jag har, man får hålla sig i ordentligt!
Berättar lite mer senare idag, nu ska jag heja på Jonna som hoppar 1.15m o 1.20m!
//Stina


Det vankas tävling

Imorgon är det hopptävling, så himla kul de ska bli! Jag tar med mig Fia och åker till Tollstad för att hoppa 1m 1.10m, det blir debut i 1.10. 
Det var länge sen jag var på hopptävling så det ska bli skönt att komma igång igen, och så blir det ett bra genrep inför nästa helgs fälttävlan. Detta blir Fias andra hopptävling, första var 6 juni förra året och då hoppade vi bara 80cm o 90cm. Tre veckor efter det så skadade hon sig i hagen och var borta i 8 månader så vi har liksom inte hunnit med någon mer.
Hur som helst ska jag försöka sova lite nu, men ni får mer en gärna hålla tummarna för oss imorgon! 
Jag lovar att uppdatera er med resultatet!
//Stina