Sommarvila

Nu under sommaren kommer det troligtvis inte bli så mycket uppdatering här på bloggen, mest för att våra 4-åringar ska ha en lång sommarvila och bara gå på bete, vilket gör att det kommer inte bli några träningsinlägg under den perioden. Men vi ska försöka kompensera det med lite annat smått och gott istället!
Dock har inte sommarvilan dragit igång helt ännu, Busy vilar redan, hon skrittades bara ordentligt i söndags efter tävlingen men efter det har hon fått vila. Fia däremot ska åka på hopptävling i Rappestad på nationaldagen och tar förhoppningsvis med sig två rosetter hem därifrån då! Efter hennes hopptävling ska de två sedan ut på bete som ligger några hundra meter ifrån gården, där ska de få gå fram till och med mitten av juli.
När vi släpper dem på betet så följer givetvis kameran med, så det kommmer komma upp härliga bilder på två lyckliga hästar här sen!
 
En härlig bild från betessläppet 2011, Busy var bara 1 år gammal här! Fjordningen Narnia och Busy var bästa vänner, de andra två från vänster är mina två fullblodskillar Disco och Success som jag hade då.
 

Kommentarer :

#1: Jessica

Underbar bild!

skriven
#2: Sarah

finaste hästarna <3

skriven

Kommentera inlägget här :